Kanunurra
Helen belde gisteravond en ik vertelde dat we gingen vliegen. Nou is vliegen zo wie zo haar hobby niet, laat staan in zo'n klein vliegtuigje. Ze vroeg me dan ook direct te sms-en als ik geland was.
We moesten om 5 uur opstaan want we zouden om 6 uur gehaald worden. Het is dan nog donker. Heel vreemd ineens midden in de nacht opstaan.
Op het vliegveld kregen we een boekje waar in het kort in vermeld stond waar we naar toe zouden vliegen.
De piloot was een jong pikkie, met een tropen uniform aan. Een overhemd waar z'n rang opgenaaid was, op z'n borst zijn vlieginsigne en jawel een korte broek.
Hij kon wel vliegen want we stegen zonder problemen op. Het uitzicht was spectaculair. We hebben elke minuut van de 2,5 uur genoten.
De piloot vertelde wetenswaardigheden via onze koptelefoon (die helaas wel naar zweet stonk). Het was echt geweldig.
Na een veilige landing maar meteen Helen gesmst. Toen we op het kantoor van Aligatorair kwamen kregen we thee/koffie met een broodje. Kwam mooi uit want ik stierf van de honger.
Nadat we alles op hadden werden we netjes naar de camping teruggebracht.
Kickuh!!! Jullie avonturen, we genieten met jullie mee.
Net als in de film...........ik wil het........ta ta ta ta ta !!!!!
Hele dikke knuffels!!! REVO
Nou klinkt toch als de ideale schoonzoon voor mijn moeder? Neem hem maar mee hoor! Jullie zijn "bijna" in Darwin zo te zien. Wat gaat de tijd snel he!! Jullie zijn er al langer dan 3 weken. Vanaf Darwin terug naar Perth toch? En dan nog naar mijn droom bestemming? TROPISCH EILAND met kokosnoten!
Ik ga weer werken want ik ben nu "assistent political affairs" en ook een klein beetje secretaresse en ik heb nu dus ook taken. Ik weet niet of het werkt op een camping maar in dure hotels krijg je korting als je zegt dat je van de ambassade bent! Dus probeer het. Ze geloven vast wel dat de ambassadeur en zijn vrouw in een camper rondrijden!
XOXOX
Ik geniet met volle teugen van jullie verhalen.Die sprinkhanenplaag was vast niet leuk.Ja hier beleven we niet zo veel.Kor haar portemonaie gestolen.Rijbewijs alles erin. Lullig hoor. Morgen trouwdag Nancy en Michel.Nans Nikita en ik gaan naar Doornrrosje(geloof ik) met Do in de efteling. Michel viert het niet!Zondag met de fam. brunchen en dan naar Kor.Zit weer lekker vol. Nou geniet ze nog lekker dikke kus van je tante
Hoi Wil en Dick leuk om weer even alles te lezen ben zelf er ook even tussen uit geweest helaas geen Australie maar centerparcs veel pleizier nog
Groetjes Rich (je buurjongetje)
Hi Will & Dick,
We zien dat jullie het heel leuk hebben. Hele leuke verslagen en foto's. Uiteraard hadden wij ook niets anders verwacht! Neem het er lekker van en drink er één van ons.
Gr. Matthijs en Nol
Rarara, waar zou mijn moeder die vergeten punt hebben willen plaatsen????