We leven nog steeds
Zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben zijn wij weinig online. Australie loopt een 'beetje' achter met internet. Dit is het 1e internetcafe dat we vonden. Ben nu 1,5 uur bezig geweest met die kleine stukjes tekst en foto's online te zetten.
We komen ongeveer 1 tegenligger per uur tegen dus van het verkeer raken we niet in de stress. De wijn smaakt hier buitengewoon lekker en het weer is schitterend. Oh ja en het eten is ook geweldig.
Niet in de stress raken als ik niets laat horen, geen nieuws is goed nieuws,
Dick en Wil
Hallo Dick en Wil,
Das gewoon lekker meegenomen dat de wijn zo goed smaakt en dat jullie weinig mede weggebruikers tegenkomen.
Be carefull!
Groet van ons allemaal.
x
Leuk om al jullie belevenissen zo te lezen.
Ennuh, je bent op vakantie, dus je hoeft toch niet elke keer aan de thuisblijvers te denken?
Gewoon lekker genieten en updaten als je er zin in hebt hoor.
Hoi Willie en Dick ja daar ben ik dan eindelijk! Ik heb tegenwoordig werk op de ambassade en als ik thuis kom kan ik geen computer meer zien. Dus maak er nu maar een ochtend ritueel van om met mijn email de web site te checken.
Kijk goed uit voor opspringende kangaroes en losvliegen crocs (hoe zitten ze Dick? Lekker he hahahahaha)
Dikke kus
Hallo vakantiegangers,
Het ziet er geweldig uit, leuke fotos.
geniet lekker van de wijn ,eten en elkaar.Blijf vooral smeren met factor 50.
xxxxxx
Ha lieve luitjes; goed om dagelijks jullie sms'jes te krijgen; weet ik dat we de hulptroepen nog niet in hoeven te schakelen! Hier alles goed; vandaag bewolkt, maar helaas geen drupje regen. Wel koel: 26 graden! Zomaar eens geen airco aan. Schrijf eens wat meer over de handigheden/onhandigheden van zo'n camper? Blijven de spinnen en kakkerlakken een beetje op afstand??? Word je nat onder die douche? Werkt de koelkast de hele tijd? etc. Ben benieuwd!
Tot lezens!
Ik dacht opeens, hé eens even kijken naar de reisverhalen van Dick en Wil. Klinkt allemaal heel vervelend, ben ook helemaal niet jaloers...
Vind dolfijnen vreselijk, heb bloedhekel aan campers en haat zon............
Nee hoor, klinkt allemaal erg goddelijk, volgens mij genieten jullie enorm!
En hier bij HTM, tja ik zal je er niet mee vermoeien...
Heel veel plezier en ik blijf jullie volgen, tot later.
wat een geweldige verhalen weer!
vooral van de dolfijnen!
erg leuk hoe je het allemaal opschrijft,
ik ga nu snel de foto's bekijken,
geniet van jullie avontuur!
groeten uit het gure brabant
Laat die Mandy maar lullen, ik wil dat julie vaak en me denken en ik wil alles zien!!
Klinkt allemaal gewldig.Hier storm en koud(nou is dat zonnetje helemaal lekker zeker!)Wat een geweldige belevenis he.Hoe vaak kom je nou een stadje tegen voor boodschappen en zo. Of kan je die op de camping halen. Volg jullie op de voet dikke kus van je tante
hallo luidjes zo te lezen hebben jullie de vacantie
van je leven spannend hoor die flippers vond ik
geweldig gelukkig geen spinnetjes maar de wyn
isgoed veel plezier verder en
xxxxxxx
Hallo Wil & Dick ,
Wat een geweldige verhalen , en ik blijf jullie volgen.
Heel veel plezier!
Groeten
Renata
Geweldig die dolfijnen. Zijn benieuwd wat jullie nog,
meer tegen komen. Erg leuk met jullie mee te trippen.
Keep your eye's on the road. Enjoy every second!!!!!!
Love you REVO.