Kalbarri
Vandaag naar Kalbarri gereden. Zijn gestopt in Geralton voor een lunch. We hadden zo een leuk restaurantje gevonden. Lekker gegeten. Toen we gingen afrekenen probeerde die gozer ons te tillen. We hebben toen heel vriendelijk gezegd dat we echt niet meer gingen betalen dan $ 9,00 voor ons toetje. Hij maakte zijn excuses en toen hebben we betaald.
Terug naar de Highway was minder makkelijk. We kwamen bij een rotonde die we voor 3/4 moesten nemen (volgens de kaart) maar we kwamen er niet achter wat nou de goede afslag was. We gingen of terug naar Perth of naar de haven of waar we vandaan kwamen. Uiteindelijk teruggereden richting centrum en het daar gevraagd. Reden toen in 1 keer goed.
In Kalbarri een camping gezocht, stoelen uitgeklapt en een lekker glaasje wijn genomen. (het is per slot van rekening vakantie) Het was weer een goede camping.
De volgende dag hebben we een boot gehuurd om de Muchisonriver op te varen en vandaar een stuk te wandelen.
Het was geweldig maar toen we richting camping terugvoeren begon het hard te waaien en toen werd het lastig om in het midden van de rivier te blijven (een vaargeul). We kwamen dan ook 2 keer vast te zitten in de modder. Maar Dick heeft bewezen dat hij afstamt van goede Hollandse zeevaarders want we kwamen heelhuids weer aan.