De reis
We waren8:45 uur op Schiphol. Eerst naar de desk van Malaysia Air. Daar de tickets voor onze binnenlandse vlucht en brieven voor overgewicht opgehaald. Achter in de rij aangesloten en even kijken wat er op die brief voor het overgewicht stond. Juist, ze hadden mij telefonisch gezegd dat ik 15 kg extra mee mocht nemen en op de stukken stond 10 kg.
Bij mij natuurlijk stoom uit m'n oren maar er stond een handtekening op van iemand van het hoofdkantoor dus er was niets aan te doen.
Bij de bagageincheck bleek dat er niets aan de hand was omdat ze een marge van 5 kg hebben. Pfff, wat een opluchting vooral omdat naast ons een echtpaar stond wat 4 kg overgewicht had en 60 Euro per kg moest betalen of spullen eruit halen. Het vliegtuig was vol dus er werd flink gerekend voor overgewicht.
Op ons gemak iets opgezocht om te ontbijten. Bedankt Nel, het was een lekker ontbijtje. Toen was het tijd om naar de gate te gaan. Daar aangekomen hoorden we dat het vliegtuig nog niet aan de slurf stond omdat er maar 1 startbaan open was i.v.m. de harde wind. Om 13:00 uur zaten we allemaal in het vliegtuig. Vliegtuig starte maar bleef stil staan. De piloot riep om dat hij de 2e motor niet gestart kreeg en dat er een speciaal stuk gereedschap bij moest komen. Uiteindelijk gingen we om 14:00 uur de lucht in.
Normaal zouden we 3 uur overstaptijd hebben op Kuala Lumpur. Nu werd dat natuurlijk krap. Gelukkig viel het mee. We kwamen het vliegtuig uit en de 1e gate waar we langsliepen moesten wij meteen inchecken.
De douane in Australie viel mee. We waren kwart voor vijf Australische tijd in de aankomst hal.
Helen, Paul en de kinderen haalden ons op met 2 auto's i.v.m. de bagage.
's avonds een echte Australische maaltijd gekregen, een barbeque met lamsvlees, mintsaus (mam en tante Joke ik heb meteen 3 potten gekocht) salade en gebakken aardappels. Natuurlijk een lekker glas wijn erbij (lees fles). Om 10:30 uur heeft Helen ons naar het hotel gebracht. Als we van te voren hadden geweten dat de vlucht zo mee zou vallen (wij behoren tot de mazzelaars die kunnen slapen in een vliegtuig) dan hadden we meteen bij Helen en Paul blijven slapen.
Het was een fantastich hotel. Koos de kamer was echt superieur. En het ontbijt geweldig.
Klinkt allemaal super goed.Doe ze allemaal de groeten daar en voor jullie: rustig aan met die fles , kus van je tante
prettige vacantie verder groe tjes voor allemaal
wacht op lams met saus xxxxxxxx mam
ik ben blij dat jullie van het ontbijtje genoten hebben.
heb het adres doorgegeven aan natassssssssssjjjjjjjjjj
lol
Nog heel veel plezier en doe ze allemaal de groeten
leuk dat ik zo jullie verhalen bij kan houden,
ga zeker vaak lezen!
geniet van jullie vakantie reis!
groetjes uit het zonnige brabant!!