eilandtour
Vandaag een 'rondrit' over het eiland gehad. Het was meer een commerciele tour maar we hebben toch wat gezien.
Eerst naar een batikatelier. Ze hadden daar erg mooie dingen, maar helaas geen plek in huis om het op te hangen. Gelukkig hadden ze ook sarongs.
Daarna zijn we naar een museum (leuk met 35 graden) en een mausuleum geweest. En als slotstuk naar de haven waar de cruiseschepen en de boten uit Thailand enzo aankomen.
De luxe hier verveeld nog niet. Wat vooral erg leuk is, is de bar in het zwembad.
Het klinkt allemaal errug aangenaam! Dan moet je hier zijn; we konden vanmorgen nog net bij het winkelcentrum komen, omdat we in de 4WD reden; riviertje en weg volledig overstroomd! Nu we alles binnen hebben, is het opgehouden met regenen! De rest van de week was het aangenaam, maar nu dus lekker nat! Oh, de blauwe lucht is ook weer in zicht!
Mocht ik jullie niet meer lezen voor jullie vertrek, dan wens ik jullie een soepele en slaaprijke vlucht toe (en sterkte weer met inchecken!). Kwam de weersvoorspelling voor jullie eiland uit of valt het mee?
Tot gauw!
Is alles wat ik nodig heb,luxe en een bar in het zwembad.Geniet nog maar lekker
xxx
Heh heh, eindelijk komen jullie bijna weer thuis!
Ik mis jullie lach en knuffels hier op de gang.
Geniet heel intens van jullie laatste dagen
Een hele goede en rustige reis naar huis terug.
Liefs REVO
Nog even ontbijtje en dan weer inpakken. Ben heel erg benieuwd naar alle verhalen. Goedereis terug. Tot woensdag! xxx van mij
Hoi lieverds, genieten volop van jullie reisverslagen. Hebben het vandaag gedaan met een Japanse maaltijd. Nog bedankt voor jullie sms, werd er om 2.15 am door verrast. Geniet nog lekker, en tot schrijfs.